(LEENDŐ) ELSŐSÖKNEK | AKTUALITÁSOK | OKTATÓKNAK | HALLGATÓKNAK | SANSZ KLUB | HASZNOS |
HALLÁSSÉRÜLT HALLGATÓKNAK DISZLEXIÁS HALLGATÓKNAK LÁTÁSSÉRÜLT HALLGATÓKNAK MOZGÁSSÉRÜLT HALLGATÓKNAK AUTISTA HALLGATÓKNAK ÉS ÉN HOGYAN SEGÍTHETEK?

REGISZTRÁCIÓ

Személyes regisztráció

Kedves SZTE Hallgató!


A regisztrációhoz szükség lesz a regisztrációs űrlap kitöltésére, amely az Életvezetési Tanácsadó központ honlapjáról tölthető le vagy e-mailben igényelhető, valamint szükség lesz a szakértői véleményre, amit a felvételi jelentkezéshez is csatoltál. Mindezeket személyesen a TIK Életvezetési Tanácsadó Központ Információs Pontján  vagy scannelve e-mailben tudod hozzánk eljuttatni.

A személyes találkozás során tudunk beszélni saját igényeidről, miben kérsz segítséget és milyen támogatásokat vehetsz igénybe tanulmányaid alatt.

 

Regisztrálni augusztus 26-tól, a beiratkozási hét kezdetétől szeptember 30-ig lehetA beiratkozási héten (augusztus 26-30.) minden nap 10-14 óráig várjuk az érdeklődő és a regisztráló hallgatókat. Szeptemberi fogadó óráinkról a későbbiekben tájékoztatunk.

Amennyiben további kérdésed merülne fel a regisztrációval vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:


Személyesen: 6722 Szeged, Ady tér. 10. TIK információs pont - 
Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Telefon: (+36) 62 544 029

E-mail: eselyiroda@rekt.szte.hu

Kérjük, hogy rendszeresen olvasd el a Központtól kapott e-maileket, amelyek az alábbi e-mail címekről érkeznek: szte.eselyiroda@sansz.hu vagy szte.eselyiroda@gmail.com. Köszönjük!


Elérhetőségeink

SZTE Egyetemi Életvezetési
Tanácsadó Központ irodája:
Szeged, Vitéz u. 17. (11-es iroda)

Ügyfélfogadási idő:
hétfőtől-csütörtökig 10-15 óráig
pénteken 10-12 óráig

Telefon: (+36) 62 544 029

E-mail: eselyiroda@rekt.szte.hu